Informacije

Sadržaj
 1. Uvjeti plaćanja
 2. Dostava
 3. Servis
 4. Uvjeti jamstva i reklamacije

Uvjeti plaćanja


Sve cijene su izražene s PDV-om za jednokratno plaćanje
 • Općom uplatnicom
 • Virmanom
 • Elektroničkim bankarstvom (e-zaba, PBZ365@NET, RBA iDIREKT, Erste NetBanking, ...)
 • Pouzećem

Dostava

 1. hpekspres - rok isporuke 2-3 radna dana - cijena dostave 45 kn
 2. obična pošiljka - rok isporuke 3-4 radna dana - cijena dostave 35kn
 3. Narudžbe preko 1000 kn - besplatna dostava

Servis


Svi kupci prijenosnika u web trgovini Prijenosnik.com, imaju mogućnost korištenja besplatne tehničke podrške (tijekom jamstvenog i izvan jamstvenog roka) na telefon 033/801-081 (PON-PET 09:00 – 19:00 sati) ili na e-mail .

Pri korištenju prijenosnika ponekad dolazi do neželjenog radakod kojega se ne radi o nikakvom kvaru već o problemima pri korištenju koji nastaju kao posljedica ili nestručnog rukovanja, nebrige ili slučajnog resetiranjanja osnovnih postavki BIOS-a računala i slično.

Da bi izbjegli situaciju kada je potrebno platiti za inicijalne troškove korištenja servisnih usluga i dijagnostike, molim kontatirajte nas prije slanja prijenosnika na popravak putem e-maila ili telefona.

U roku jednog radnog dana (radnim danom PON-PET od 09:00 - 19:00 sati) naši serviseri će Vas kontaktirati i ukoliko je to moguće, "kvar" ili bilo koji drugi razlog ometanog funkcioniranja opreme, otkloniti bilo telefonskim savjetima bilo e-mail porukom sa preciznim opisom postupka vraćanja uređaja u potpuno funkcionalno stanje. Naravno, takva usluga je potpuno besplatna za sve prijenosnike kupljene na Prijenosnik.com.

UVJETI JAMSTVA I REKLAMACIJE


Sve kvarove materijala ili nedostatke izrade koje nastanu u jamstvenom roku, servis će ukloniti besplatno ukoliko se utvrdi da je problem nastao uslijed greške u proizvodnji.

Izuzimaju se kvarovi koji nastanu nepravilnom uporabom, nemarnim odnosom prema proizvodu, mehaničkim oštećenjem, kvarovi uzrokovani softverom i nestručnim rukovanjem.

Jamstvo se također ne pruža u slučaju udara groma i električne struje, prolijevanja tekućine, statičkog elektriciteta softverske greške ili bilo kakvog vanjskog faktora.

Jamstvo prestaje ako se ustanovi da je proizvod popravljala neovlaštena osoba, te u slučaju overclockiranja (povećanja radne frekvencije procesora) ili oštećenja zaštitne folije na diskovima ili bilo kakvog modificiranja opreme.

Ako uslijed kvara dođe do gubitaka podataka na računalu ili bilo kojem njegovom dijelu ne snosimo odgovornost za gubitak istih, a preporučujemo izradu sigurnosnih kopija (backup) barem jednom tjedno.

Svi zamijenjeni dijelovi prilikom servisa u jamstvu postaju vlasništvo servisa.

Garancija na mrtve pixele kod LCD monitora je definirana od strane proizvođača (uređaji se ne zamjenjuju).

Trajanje jamstva za zamijenjenje komponete i uređaje nastavlja se prema datumu na računu i jamstvenom listu i ne produžava trajanje jamstva za zamijenjenu komponentu ili uređaj.

Ukoliko ovlašteni servis ne popravi uređaj u roku od 10 dana, jamstvo se produžuje za toliko dana koliko traje popravak.

Ovlašteni servis se obavezuje da će uređaj popraviti za najviše 45 dana, u protivnom je dužan osigurati kupcu adekvatnu zamjenu. Jamstvo počinje teći danom kupnje proizvoda.

Uz jamstveni list potrebno je obavezno predočiti originalni račun, u protivnom jamstvo ne vrijedi.

Uređaje treba u servis donjeti u originalnom pakiranju sa originalnim jamstvom i računom te sa svim pripadajućim kablovima, drajverima i priborom uz kratak opis kvara.

Korisnik uređaj sa servisa preuzima osobno, prilikom preuzimanja uređaja dužan je donijeti primku servisa koju je dobio prilikom reklamiranja uređaja.

Kako bi se izbjegli nepotrebni problemi i nesporazumi molimo Vas da dobro proučite postavke određene jamstvenim listom i da se tih postavki pridržavate kod reklamiranja neispravnih uređaja u jamstvenom roku.

U SLUČAJU POVRATA ROBE KOJI NIJE NASTAO PROPUSTOM MIKRONISA TERETIMO VAS ZA 3% MANIPULATIVNIH TROŠKOVA.

Košarica

session: narudzbaID:, korisnikID:2
Vaša košarica je prazna

HP toneri

Online prodaja originalnih i zamjenskih tonera i tinti za HP pisače.
www.tintarnica.com


Računala i komponente

Prodaja i servis računala i ostale računalne opreme.
www.ie-centar.hr


ITnovosti.com

Hrvatske IT novosti na jednome mjestu.
www.itnovosti.com